Skip to main content

Een evenement met impact

Een evenement met impact

Wilt u met uw evenement, vergadering, congres of seminar meer impact, iets unieks bieden….dan is The King’s Ballroom in hartje Den Haag, op een steenworp afstand van het Lange Voorhout en het Binnenhof, dé uitgelezen locatie. The King’s Ballroom is flexibel in te delen en daardoor zeer geschikt als vergaderruimte, trainingsruimte of evenement. Vrijwel iedere indeling is mogelijk en in theateropstelling kunt u met gemak 150 gasten ontvangen.

U kunt The King’s Ballroom inzetten om uw evenement de hele dag en avond volledig onderdak te bieden. Met complete catering; van een business ontbijt/lunch tot aangeklede borrel en van een ontvangst/bedrijfsreceptie tot een relatiediner...

Maar er is meer! Want voor de broodnodige ontspanning, bijvoorbeeld tijdens de pauzes van uw vergadering of evenement, heeft u de beschikking over een drietal biljarts in de splinternieuwe biljartzaal en tevens van de authentieke kegelbaan. De ervaring leert dat door deze informele, sportieve spelpauzes, de formele onderdelen van uw evenement soepeler verlopen! De grote bar en de serre met aansluitende tuin geven de unieke gelegenheid om prettig na te praten, natuurlijk onder het genot van een drankje en een hapje.

We zijn graag uw creatieve partner om uw doelen te helpen realiseren. En we nemen vanzelfsprekend alle tijd om vooraf alle ins- en outs met u door te nemen!

Uw evenement verdient een koninklijke locatie.

Lees meer