Skip to main content

Een onvergetelijk romantische plek

Een onvergetelijk romantische plek

The King’s Ballroom is dé romantische plek voor een werkelijk onvergetelijke bruiloft. Als officiële, monumentale trouwlocatie kunnen jullie elkaar hier het ‘ja-woord’ geven en deze hele dag en avond naar eigen idee feestelijk invullen. De prachtig gerestaureerde zaal, de ruime bar, de zonnige serre met de aansluitende tuin, plus onze professionele ondersteuning staan volledig ter beschikking om jullie bruiloft tot ‘de mooiste dag van jullie leven’ te maken.

Op loopafstand, in de historische omgeving van The King’s Ballroom, kunnen jullie trouwfoto’s maken op het prachtige Lange Voorhout, langs de bijzondere Lange Vijverberg, bij de historische panden van de Kneuterdijk, op het Binnenhof of in een van de intieme ‘Parijse’ straatjes van Buurtschap 2005...

En dan is het tijd voor de receptie waar jullie alle vrienden, bekenden, relaties en collega’s kunnen ontvangen om te proosten op jullie liefde, omarmt door de koninklijke sfeer van The King’s Ballroom. De door jullie uitgekozen speciale hapjes en drankjes completeren jullie huwelijksreceptie tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Als bijzonder hoogtepunt van jullie trouwdag is het vervolgens genieten van de heerlijkste gerechten aan de prachtig gedekte dinertafels, geserveerd door de gerenommeerde cateraar, die weet wat jullie trouwdiner in The King’s Ballroom zo speciaal maakt.

Als slot is het ‘voetjes van de vloer’ want The King’s Ballroom – what’s in a name!? – is na het diner natuurlijk ook de uitgelezen plek voor het bruisende feest dat jullie al zo lang in gedachten hadden!

Jullie droombruiloft verdient een koninklijke locatie.

Lees meer