Skip to main content

De perfecte locatie

De perfecte locatie

U hoeft niet meer te plussen en minnen over de perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest, receptie, jubileum viering of speciale bijeenkomst met uw relaties. The King’s Ballroom met haar prachtig gerestaureerde koninklijke zaal, de ruime, gezellige bar, de zonnige serre met de aansluitende tuin, plus onze professionele ondersteuning maken uw bijeenkomst – van welke aard dan ook – tot een succesvolle happening.

Onze flexibele catering - met de vriendelijkste gastvrouwen en gastheren - staat garant voor een perfecte samenstelling van de door u gewenste hapjes en drankjes. De op en top verzorging van inwendige mens is immers mede belangrijk om uw bijeenkomst tot een succes te maken; de combinatie van locatie en uitstekende catering oogst daarom steevast positieve reacties, waar we zonder meer trots op zijn. ..

En er is meer! Want u heeft de beschikking over de splinternieuwe biljartzaal en tevens van de authentieke kegelbaan. De grote bar en de grote serre met aansluitende tuin bieden de unieke gelegenheid om prettig bij te praten, natuurlijk onder het genot van een drankje en een hapje. En voor de muzikale omlijsting en ander entertainment bieden we u graag onze expertse.

We zijn kortom uw creatieve partner om uw doelen te helpen realiseren. En we nemen vanzelfsprekend alle tijd om vooraf alle ins- en outs met u door te nemen! Neem dus de proef op de som, want……

uw evenement verdient een koninklijke locatie.

Lees meer